תואר ראשון בתקשורת מכשיר את בוגריו לקבלת תפקידי מפתח בעולם התקשורת המודרני. ניתן להתמחות ב-5 מסלולים: תקשורת אסטרטגית, תקשורת דיגיטלית וניו מדיה, עיתונאות ועריכת תוכן, רדיו והפקות תוכן, קולנוע וטלוויזיה. מה באמת קורה עם הבוגרים לאחר סיום הלימודים?
היום שאחרי סיום לימודי תואר ראשון בתקשורת
עולם האופציות לבוגרי תואר ראשון בתקשורת הוא רחב ביותר. הבוגרים יכולים להתברג כעורכי תוכן, עובדים ביח"צ, עיתונאים, כתבים, תחקירנים, מנהלי חברות דיגיטל בארגונים שונים, מפיקי תוכן אינטרנטי, תקציבאי משרדי פרסום, פלנרים ועוד.
ניתן לעבוד בתחום התקשורת כשכירים או כעצמאיים. גופים גדולים כמו טלוויזיה או רדיו מגייסים את הבוגרים לתפקידים של עריכה, הפקה, תחקירנות, שדרנות, בתור כתבים ועוד. בנוסף הם יכולים להשתלב בחברות וארגונים מסוגים שונים, במחלקות התקשורת והשיווק. בתחום הדיגיטל מחפשים אנשי תקשורת לניהול קמפיינים ויצירת מוניטין באינטרנט. הם יכולים להיות מנהלי תוכן באתרים שונים, מנהלי מדיה, מנהלי לקוחות ועוד.
כתבים, מגישים, פרשני ספורט, דוברי מועצות, מנהלי יחסי ציבור ומנהלי מדיות שכולנו נחשפנו אליהם, התחילו את הקריירה שלהם בלימודי תואר ראשון בתקשורת. במהלך הלימודים נרכשים כלים שימושיים, בלימודי תיאוריה ובאמצעות סיורים והרצאות של מרצים אורחים. כל אלו משמשים סולם ומקפצה לקריירה העתידית בתחום התקשורת.